Velkommen til 

Pris Deg Rett

FOTOGRAFENS GUIDE TIL LØNNSOM PRISSETTING

 

Er du en portrettfotograf som ønsker å bygge en lønnsom foto-bedrift, men sliter med å finne ut av hvordan du skal sette riktig pris på produktene og tjenestene dine? Du er ikke alene,- veldig mange fotografer syntes det er vanskelig å finne balansen mellom å tjene penger og ikke "skamme seg " over prisene sine.

I Pris Deg Rett lærer du hvordan du finner ut av prisene dine en gang for alle og lager smarte prisstrategier slik at du kan bygge en lønnsom fotobedrift!

 

INGEN MER GJETTING. INGEN MER KOPIERING. Ingen mer googling.

 

Jeg trenger dette!

Prissetting kan ta pusten fra de fleste fotografer. Har du det på samme måten?

  

 • Du syntes prising av produkter og tjenester er vanskelig og vet ikke hva som er "riktig pris"
 • Du er usikker på hvordan kostnadene kommer inn i bildet

 • Du har aldri laget et budsjett for å finne ut hva akkurat DU trenger å tjene
 • Du vet ikke hva som er rettferdig fortjeneste eller hvordan du regner det ut
 • Du tror du må prise produktene dine likt som "alle" andre fotografer
 • Du vet ikke hvordan du priser produkter strategisk
 • Du har prøvd å prise produkter, men alle alternativene gjør deg ør i hodet
 • Du syntes alt over 10.000,- for et produkt høres forferdelig dyrt ut
 • Du tenker du er dårlig i matte og ikke KAN dette
Yep, det er meg!

Mange fotografer vet ikke hvor de skal begynne når det kommer til å prissette  produktene sine. Resultatet? De ender opp med å undervurdere tiden sin og tjener ikke nok.

Dette kan fort resulterer i at du konstant er på minussiden og aldri får overskudd i bedriften din. Det er viktig å forstå at prising er individuelt og unikt for hver fotograf, -om du priser deg som alle andre kan man raskt gå med underskudd og kroken på døra.

Selv med en strøm av kunder kan det hende at inntektene ikke reflekterer den innsatsen du legger ned. En solid prissettingsstrategi er nøkkelen til å maksimere inntektene dine.

Ta meg til kurset ➡

Kurset har gitt meg et nytt tankesett rundt produkter og hvordan jeg skal tenke når jeg setter priser. Regnearket som er med, er virkelig gull verdt! Selv om det tok litt tid før jeg forstod alt så forklarte Lena det veldig bra og til slutt gav alt mening,- og helt plutselig føltes alt som har med prissetting mye lettere. Det har spart meg for mye tenking og tid på å regne på ting. Tusen takk for en fantastisk kurs, jeg kommer virkelig til å anbefale det videre!

Jeg er helt i startfasen med bedriften min. Dette kurset er virkelig gull verdt for meg å ha på veien inn i det å drive egen business.

Lena har en veldig fin og forståelig måte å få fram temaet på. Budsjettarkene som følger med kurset er fantastiske verktøy å ha. Det er nå mye enklere for meg å finne ut av hva slags priser jeg må ha både på tjenester og produkter for at jeg skal få en lønnsom bedrift.

Lær deg hvordan du priser produkter utifra ditt personlige budsjett, din arbeidsmetode, din tidsbruk og det du trenger for å leve slik du ønsker

 

La prissetting bli enkelt og gøy med verktøyene og strategiene du lærer i dette kurset. Hadde ikke vært deilig å få fikset prisene en gang for alle?

Jeg trenger dette!

Pris Deg Rett tar deg fra gjetting og spekulasjoner til å ha en grundig forståelse av strategisk prissetting, verdsettelse og fortjeneste.

I dette kurset lærer du: 

 

 • Hvordan du budsjetterer og lager strategi utifra dine personlige mål og kostnader
 • Hvordan sette klare, lønnsomme mål for bedriften din
 • Ulike prismodeller for produkter (så du vet når du skal ta mer betalt for et produkt og når du bør sette prisen ned))
 • Ulike metoder for prissetting (og hvorfor noen metoder er bedre enn andre..)
 • God standard for hvordan prise produkter med fortjeneste og strategi 
 • Hvordan du på en enkel måte kan formidle verdi 
 • Hvordan prise digital filer så du også får solgt produktene dine (det er nemlig en egen strategi for det...) 
 • Hvordan prise enklere for deg selv og kunden (så de ikke blir forvirret av alle mulighetene).

 

 
Jeg vil lære meg lønnsom prissetting

Jeg er veldig fornøyd med alt. Lena har lært meg på en enkel måte hvordan jeg kan stole på meg selv prismessig. Kurset har hjulpet meg til hvordan jeg kan finne ut mine egne priser og jeg har lært på en enkel måte hvordan jeg regner ut priser og stoler mer på meg selv. Jeg er veldig fornøyd og kan anbefale dette kurset til alle som driver med foto.

 
 
Fotograf Freydis Heydarsdottir
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Du vil lære å prise produktene og tjenestene dine slik at du kan få en lønnsom og levedyktig fotobedrift.

DETTE KURSET ER LAGET FOR PORTRETTFOTOGRAFER AKKURAT SOM DEG!

 

Si farvel til å stikke fingeren i lufta (eller se på andre fotografer sine priser) når du beregner prisene dine. Bli trygg og selvsikker på hvorfor prisene dine er som de er og akkurat hvordan du bør beregne de for at bedriften din skal være lønnsom.

 

jeg trenger dette!

Dette består kurset av

 
MODUL 1

Budsjettering for fotografer

 

I den første modulen vil du lære hvorfor budsjettering er nøkkelen til suksess som fotograf. Vi vil se på hvordan et godt budsjett kan gi deg klarhet i økonomien din, hjelpe deg med å sette mål og ta kontroll over din økonomiske fremtid. Nøkkeltall fra budsjettet er også med på å sette prisene på produktene dine. 

Ikke vær redd, jeg forklarer alt og gir deg regneark som gjør det hele oversiktlig og enkelt.

MODUL 2

 

Prisstrategi og produktverdsetting

 

I denne modulen vil du lære om forskjellige typer prisstrategier og hvilke som er best å bruke for oss fotografer, og hvorfor.

Du vil også lære om de individuelle faktorene som påvirker prisene dine og hvorfor du ikke kan kopiere andre fotografers priser.  

MODUL 3

Prissetting av fotografering

 

I denne modulen går vi gjennom prisetting av selve portrettfotograferingen din og hva vi bør tenkte på i den forbindelse.

Du vil også få metoden som er best å bruke når du i tillegg ønsker å starte med produkter.

 

MODUL 4

Prissetting av digital filer

  

Prisetting av digitale filer har flere strategier avhengig av hva du ønsker å oppnå. Ønsker du å selge kun digitale filer har det én prisstrategi, men dersom du ønsker å selge produkter i tillegg må du bruke en annen strategi. Hvis ikke blir det vanskelig å selge produktene dine.

I denne modulen lærer du begge.

 

MODUL 5

Prissetting av produkter

 

Endelig, nå skal vi prissette alle de flotte produktene dine basert på personlige tall som gjør at bedriften din blir lønnsom! Heller ikke her trenger du å regne selv, men kan lene deg på regneark som gjør jobben for deg. 

Du vil også lære hvordan du priser produktene dine enklere så det blir enkelt for kunden og lettere for deg å selge de.

 

Klar til å Ta Kontroll Over Din egen Prissetting og lønnsomhet?

 

Og hvem er det som skal lære deg 

Pris Deg Rett

- fotografens guide til lønnsomt prissetting-det er meg! Lena
BUSINESSCOACH FOR PORTRETTFOTOGRAFER SOM ØNSKER Å LÆRE HVORDAN MAN FÅR EN LØNNSOM FOTOBEDRIFT.

Jeg har drevet fotostudio i Oslo i over 20 år, men det var først etter at jeg skiftet til en businessmodell basert på strategisk prising at livet som fotograf tok en ny vending. Det tillot meg å jobbe mindre og tjene mer. 

De siste årene har jeg vært så heldig å få lært bort de samme strategiene til fotografer fra sør til nord i Norge og sett små bedrifter gå fra "bearly making it" til suksessfulle fotostudioer. I dette kurset vil du lære den mest grunnleggende kunnskapen du må ha for å bygge din lønnsomme fotobedrift. Nemlig strategisk prising av produktene og tjenestene dine!

jeg trenger dette ➡
bilde av heidi dokter

                                                                                                                          

Som nyoppstartet fotograf har jeg hatt mange spørsmål angående prissetting. Jeg har gått i fella ved å se på mine kollegaer og prise meg selv etter dem. Dette har ført til at jeg har hatt lite fortjeneste og noen ganger gått i minus. Ved å ta utgangspunkt i kunnskapene jeg har tillært meg fra kurset til Lena er jeg mer sikker på at mine fremtidige priser vil være med å drive profitt i min bedrift. Ressursene man får i kurset er forståelige og brukervennlige. Det krever egeninnsats, men det er motiverende da man gjennom de ulike modulene får flere “aha” opplevelser. 

Lena deler gode tips om produktsalg og strategier for prissetting. Dette er verktøy jeg skal bruke videre for å forsikre meg at min prissetting gjør meg profitabel i fremtiden.

 

Esther Caspers Andreassen
esthercarafoto

Du kommer til å elske disse bonusene. De gjør utregninger og målsettinger gøy og du kan raskt finne ut av hvilke produkter du trenger & få vist de frem til kundene dine. 


Let's really fast-track your success!

 

 • BONUS 1 -->  Lag ditt business rammeverk. Arbeidsark som hjelper deg å definere dine mål og sette grenser i bedriften din. Dream it, visualize it,- do it!
 • BONUS 2 -->  Hvilke produkter bør akkurat du føre? Et arbeidsark som gjør det enkelt og oversiktelig å finne ut av hvilke produkter du bør ha i sortimentet ditt. 

 • BONUS 3 --> Ferdig produktkatalog på 1-2-3. Produktkatalog template så du kan trykke din nydelige prisliste med en gang eller sende på mail. VERDI kr.1190,- 40% rabatt ved kjøp samtidig med Pris deg Rett

Jeg kom frem til at jeg trenger å få inn litt over 11.000,- kr per kunde og har fått dette av mine siste kunder 😃 

Selv om jeg ikke endret alle prisene ennå har kurset allerede hjulpet meg. Jeg tror det er måten jeg snakker med kunder, jeg følte meg mer avslappet med prisene mine etter å ha fullført kurset.

 

Fotograf Anna Carlsson

 

YOU. CAN. DO. THIS.

Dette er de eksakt samme prisstrategiene jeg lærer bort i Portrett til Profitt som har tatt fotografer fra frustrerte rundt prising til selvsikre. Du trenger ikke lenger lure på om prisene dine er bærekraftige eller om du underpriser deg.

Vi går gjennom trinn for trinn hvordan du setter en rettferdig pris som tar hensyn til verdien av ditt arbeid og sikrer lønnsomhet. Og jo mer økonomisk forståelse du får,- jo mindre vil du skamme deg!

 

Du trenger ikke bruke flere år på å spekulere! Faktisk kan du ta kurset og gjøre ferdig prisene dine på en helg. I tillegg slipper du å gå i fellene som mange andre fotografer gjør når de priser seg.

 

VILLE DET IKKE VÆRT FANTASTISK DEILIG OM DU ALLEREDE PÅ MANDAG HADDE EN FIKS FERDIG PRISLISTE DU KUNNE SENDE KUNDENE DINE?

 

Og vet du, jeg har gjort det så lett jeg overhode kan for deg fordi jeg vet du syntes tall er vanskelig. Derfor får du et fantastisk regneark spesielt laget for fotografer som gjør mesteparten av jobben for deg.

KOM I GANG NÅ ➡
bilde av heidi dokter

                                                                                                                      

Bare regnearkene du får med er verdt pengene,- for det vil seriøst spare deg for så utrolig mye tid og frustrasjon. Vilt deilig å vite at prisene mine gjør at jeg kan leve av dette, og at jeg aldri trenger å tvile på hvordan prissette meg igjen.

 

 

fotograf Andrea Hestad

ja! Jeg er klar!! 

I'M IN

Dette vil forandre måten du driver din fotobedrift på og hjelpe deg å oppnå økonomisk suksess.

 

Slutt å kaste penger ut av vinduet ved å prise deg feil
 • Onlinekurs du kan ta helt i ditt eget tempo 
 • Unikt budsjettregneark som forteller deg hvor mye du må tjene + antall timer du må jobbe for å være lønnsom 
 • Strategier for prising av produkter, digitale filer og formidling av verdi
 • Superenkle regneark som gir deg produktpriser på 1-2-3
 • Ingen gjetting,- bare lønnsomme priser basert på deg og din bedrift.

Engangs betaling

NOK 8400,-

 + mva
kjøp nå