business digitalefiler

Spre juleglede med fotogaver!

Julegaver under treet med teksten

Julen er rett rundt hjørnet, og for portrettfotografer som oss, betyr dette ikke bare sesongens fargerike lys og varme, men også en enorm mulighet til å spre glede og øke omsetningen. Julesesongen er ofte den mest travle tiden for portrettfotografer, hvor vi kan oppleve like mye suksess på tre måneder som resten av året til sammen. Derfor er det avgjørende å være forberedt og tilby spesielle godbiter til kundene våre. 

 

Mersalgstips for Julesesongen:

 

  • Julekort med et Personlig Touch: Mange av kundene våre leter etter en unik måte å spre juleglede på, og hva er bedre enn å sende personlige julekort? Tilby en pakke som inkluderer en julefotografering og spesialdesignede julekort. Dette gir ikke bare kundene dine en flott opplevelse, men det gir dem også en praktisk løsning for julehilsener.  

 

  • Julegaver som Varer Livet Ut: Fotografering er en gave som varer livet ut, og dette er en tid da folk tenker på gaver. Lag spesielle produktpakker som kan gis som gaver til venner og familie,- da har du løst gaveproblemet for mange! Ps) Dette kan du også tilby til de som har vært på ren julekortfotografering

 

  • Gavekort – Gaven som Alltid Treffer Riktig: Gavekort er en tidløs og populær gave, spesielt i julegavetider. Tilby gavekort med ulike verdier, slik at kundene kan velge den pakken som passer best for dem. Dette gir ikke bare en flott gaveidé, men det gir også kundene dine frihet til å velge når de ønsker å utføre fotograferingen. I tillegg er dette en flott måte å utvide kundebasen din og gi eksisterende kunder muligheten til å dele gleden med andre.

 

  • Skreddersydde Fotokalendere: Hva med å tilby skreddersydde fotokalendere for det kommende året? Dette er ikke bare en flott måte for kundene å organisere tiden sin, men det gir dem også muligheten til å nyte de flotte bildene  tatt av deg gjennom hele året (så husker de deg til neste gang de trenger fotograf også😉). 

 

Tenk Utvidet Målgruppe:

Husk at juletilbudene dine ikke bare bør rettes mot de som booker fotografering i julesesongen. Send ut tilbud til alle kundene som har vært hos deg gjennom hele året. Kanskje noen av dem ikke har fått på plass julegavene ennå (eller julekortene) , og du kan være redningen med dine flotte fotogaver.

 

Avslutt året med Stil:

Å tilby noe ekstra til kundene dine denne julesesongen handler ikke bare om økt omsetning, men også om å gi god kundeservice. Gi kundene dine verdi gjennom et tilbud som de vil sette pris på, og som gjør at de både husker deg og tenker på deg neste gang de trenger fotograf. Vi kjøper nemlig av folk vi bygger gode relasjoner til😀

 

God julefotografering og lykke til med mersalget!🎁