PERSONVERNERKLÆRING

PERSONVERN ERKLÆRING

Denne personvernerklæringen gjelder for Lena Gill Education og inneholder informasjon om hvordan vi samler inn dine personopplysninger og hvordan disse opplysningene behandles. Lena Gill er behandlingsansvarlig for disse opplysningene i bedriften. 

 


1. Kontakt informasjon

Har du spørsmål om behandlingen eller  ønsker å komme i kontakt med meg for å utøve dine rettigheter, finner du kontaktinformasjonen nedenfor:

 

Lena Gill Photography

Sofienberggat 57

0563 Oslo, Norge

Org no: 984605757 MVA

E-post adresse: [email protected]

 


2. Sentrale begreper:

Personopplysninger er informasjon som alene eller sammen med andre opplysninger kan brukes til å identifisere, lokalisere eller kontakte en person. Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer og IP-adresse.

Behandling av personopplysninger innebærer alle former for håndtering av personopplysninger som: innsamling, analyse, registrering og lagring.

Behandlingsansvarlig er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke opplysninger som anmodes. Det er behandlingsansvarlig som er ansvarlig for at håndteringen av dine personopplysninger skjer ut i fra den gjeldende personopplysningsloven.

 

3. Hva slags informasjon er det som samles inn?

Når du registrerer deg via et skjema, bestiller en tjeneste eller produkt, eller besøker min hjemmeside, kan du bli bedt om å gi fra deg informasjon. Avhengig av situasjonen kan jeg muligens be om/samle inn følgende personopplysninger:

 

 1. i) Personlige opplysninger
 • Navn
 • E-postadresse
 • Telefonnummer
 • Hvilken virksomhet du jobber i
 • Din erfaring
 • Hjemmesideadresse til virksomheten din
 • Profiler på sosiale medier
 • Opplysninger om hvilke type hjelp du ønsker
 • Andre opplysninger som utdypende spørsmål eller svar på skjemaer

 

 1. ii) Tekniske opplysninger
 • hvilken nettadresse du benytter for å få tilgang til våre nettsider, din IP-adresse og brukeradferd på mine nettsider, type nettleser, språk og informasjon om identifisering og operativsystem. 

 

3. Formålet med behandlingen av opplysningene?

 

Jeg ber om dine personopplysninger for å:

 • Svare på forespørsler
 • Levere tjenester/kursmateriale, eller på andre måter kunne oppfylle våre forpliktelser mot at du sender inn dine opplysninger
 • Kundebehandling og informasjon om våre produkter
 • Legge deg til i e-post-liste for nyheter og annet innhold som du selv har valgt å motta
 • For å få statistikk og opplysninger om brukeratferd for å forbedre både hjemmesiden og selve brukeropplevelsen,

og gi deg en mer personlig opplevelse og levere produkter og annet innhold som interesserer deg

 • Markedsføringsaktiviteter i form av direkte e-post, telefonkontakt og annonsering.
 • Hindre misbruk av mine tjenester (logge på andres kontoer, tyveri av Åndsverk, svindel eller andre handliger som er forbudt etter norsk lov).
Det er frivillig å oppgi denne informasjonen, men dersom du velger å ikke oppgi personopplysninger, kan jeg være forhindret fra å gi deg tilgang til produkter eller tjenester.4. Informasjon fra andre kilder

Når du samtykker til at jeg behandler dine personopplysninger godkjenner du også at jeg kan registrere andre opplysninger om deg som du har gitt meg ved en tidligere anledning. Basert på offentlig tilgjengelig informasjon kan jeg også supplere dine registrerte opplysninger med bransje og ytterligere kontaktinformasjon. Hvis du er kunde hos meg kan jeg også tilføye ytterligere kontaktinformasjon til dine opplysninger, som du har registrert hos oss via f.eks. telefon eller spørreskjema. Opplysninger som er nødvendige for de tjenester du skal bruke vil også bli lagret.5. Informasjonsdeling med tredjepart

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Lena Gill bruker underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden og administrative tjenester. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Lena Gill. Dette gjelder;

 

i) Betalingsløsninger og kortbehandlere

ii) IT behandlere som leverer nettsider, nyhetsbrev, annonsering og CRM systemer

iiii) Ved misstanke om lovbruddBetalingsinformasjon:

Lena Gill behandler ikke kort/kredittkort opplysninger. Dette går via 3 part underleverandør Stripe. Ved bruk av faktura leveres tjenesten av Fiken AS.

IT behandlere:

Kajabi LLC; håndterer E-poster og nyhetsbrev og første kontaktinformasjon

Light Blue Software LTD,  brukes til å oppbevare dine bedriftsdata og informasjon som du sender inn bla når du får tilsendt skjemaer for utfylling av meg og kontrakter. 


Jeg er i god tro om at alle disse databehandlingstjenestene følger GDPR lovgivningen.

 

6. Samtykke til e-postkorrespondanse, direkte markedsføring og videre kontakt

Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger i overensstemmelse med de overnevnte formål, samtykker du til følgende:

 • Vi behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen
 • Vi kan sende deg direkte markedsføring via e-post om våre produkter
 • Vi kan kontakte deg via e-post eller telefon
 • Abonnering på nyhetsbrev via e-post du selv har valgt å motta. Du kan takke nei til ytterligere e-poster ved å følge linken som befinner seg nederst i våre e-poster, eller ved å kontakte oss direkte.7. Hvor lenge lagres opplysningene?

Vi behandler personopplysningene bare så lenge det tar å oppfylle hensikten med innsamlingen eller til du ber om å få de slettet.

Har du samtykket til behandling av dine personopplysninger i forbindelse med at du takket ja til regelmessig e-poster, fortsetter vi å behandle dine personopplysninger til du avslutter ditt abonnement.


8. Sletting av personopplysninger

Du har rett til å få informasjon om hvilke opplysninger vi har om deg. Du kan også kreve at vi retter opp i feilaktige opplysninger eller sletter informasjonen din.

Ønsker du å trekke tilbake ditt samtykke eller kreve å få oversikt over opplysninger, rettelse eller sletting, kontakter du oss på e-postadressen vi har angitt under avsnittet for kontaktinformasjon. 

Noen opplysninger er jeg derimot lovpålagt til å holde på. Dette gjelder bli forhold til;

i. Lov om bokføring

ii. Ordredata iht. angrerett

iii. Ordredata iht. garantier.

 

9. Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Lena Gill Education bruker informasjonskapseler fra Google og Facebook. Informasjonskapsler fra Google brukes hovedsakelig for å analysere brukeropplevelsen på nettsiden og forbedre tjenestene. Informasjonskapsler fra Facebook brukes til markedsføring, retargeting og annonser.COME JOIN ME ON