COACHING

For portettfotografer

Coaching og mentoring for portrettfotografer på alle nivåer. Kanskje mangler du en eller flere puslebiter for at din bedrift skal bli den drømmearbeidsplassen du ønsker deg. Jeg kan hjelpe deg!

La oss skape din drømmebedrift!

 
 
Ikke om 3 år eller 5 år, men nå


Å være fotograf er som å ha 10 yrker i ett,- du må ha mange hatter! Ikke bare er det overveldende i seg selv å skulle kunne veldig mye om alt mulig for å få hjulene til å gå rundt. Det kan også hindre deg i å komme videre. Enda en ting du må kunne, enda en ting å investere i......... puh!

 

Men du trenger ikke å gjøre det alene, og det kan gå fort! La meg vise deg alle snarveiene til en mer lønnsom bedrift med god organisering, en hjemmeside som konverterer besøkende til kunder, en strategi for produktsalg, priser basert på riktige utregninger, super kundeservice, mer fritid og høyere omsetning. 

 

Jeg vil ha en lønnsom bedrift,- raskt!

 

133% Omsetningsøkning i 2023 

 

Jeg hadde aldri kunne satse som fulltidsfotograf uten kunnskapen til Lena i ryggen. Det hadde aldri gått. Med Lena sitt kurs slipper man å kave i blinde, og prøve og feile på egenhånd. Kurset er godt utprøvd, og virker! Man lærer at prissetting ikke er alt, for kundemøte, forberedelse og hjemmeside er også store viktige faktorer for å få de kundene som passer deg og din bedrift. Jeg er evig takknemlig for Lena, og skulle gjerne tatt kurset på nytt. For den støtten, roen og tryggheten til Lena var så fin å ha med seg når man som smånærvøs og spent skal satse for seg selv!

 

Fotograf Malin Berdal

Hvordan kan vi jobbe sammen?

TEMPLATES & GUIDER

Nedlastbare elementer som du kan ta i bruk umiddelbart. Alt fra kurs,guider og templates til e-mail sekvenser. 

the shop
PORTRETT TIL PROFITT

Gruppecoachingprogrammet for deg som vil lære deg alt om salg og hvordan få en lønnsom bedrift.

portett til profitt
1:1 BUSINESS COACHING

For ambisiøse fotografer som ønsker raske resultater og spesialtilpasset undervisning. 

1:1 coaching

Gratis samtale 

FINN UT OM MENTORING ER FOR DEG

Du er superklar for å ta bedriften din til ett nytt nivå, men vet ikke helt hvor du skal starte eller hva som er riktig skritt videre for deg. Kanskje føler du deg for ny eller for gammel i faget og lurer på om mentoring er riktig vei å gå. Book din gratis 30 min samtale og få dine spørsmål besvart. Samtidig finner vi ut om jeg er riktig mentor for deg og hvordan jeg eventuelt kan hjelpe deg.

book gratis samtale ➔

Portrett til profitt

GRUPPECOACHING

7 ukers gruppecoachingprogram som lærer deg alt du trenger å vite om salg av produkter, prising, visningstimer og ikke minst hvordan du kan øke salgstallene dine. Et must for alle fotografer som ønsker å ta bedriften sin til et nytt nivå.

les mer ➔

1:1 Business Coaching

For ambisiøse fotografer 

På 1:1 coaching tilrettelegges programmet helt etter hva du og din bedrift trenger. Ønsker du å lære deg salg følger vi samme plan som Portrett til Profitt, men på 1:1 coaching går jeg inngående inn i akkurat din bedrift og dine tall for å  få systemene på plass raskt og effektivt på 7 uker. 

book gratis samtale ➔

1:1 90 minutter 

zoomsamtale

Dette er en 90 minutter speeddate hvor vi går gjennom det du måtte ønske raskt og effektivt. Passer for deg som trenger hjelp med ETT spesifikt problemområde.

Book her
 
 
KASIA DOBLET SALGENE OG ETABLERTE NYTT STUDIO

Mitt studio har blitt en suksess! 

Lena har ga meg troen på meg selv og at jeg kunne klare dette. Etter coaching har studio mitt blitt en suksess og det var verdt hver krone! Anbefaler Lena på det varmeste! 

 

Katarzyna Gala, KG Photography
 
 
Beate fikk omsetningsrekord

Etter coaching forandret alt seg!

Lena har lært meg ting jeg ikke en gang visste jeg trengte å kunne. Programmet har gitt meg mange A-ha opplevelser og jeg har endret hele min strategi og modell. Resultatet har vært en økning på 83% pr.kunde. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd!

 

Fotograf Beate Willumsen
Les om flere her

det viktigste du må ha på plass når du legger ut på din lønnsomhetsreise, er riktige priser,- for deg!

Eh lønnsom bedrift handler ikke om å ha like priser som alle andre. Det handler om å finne de riktige prisene for DEG og DIN bedrift

dataskjerm med tekst og Prise deg rett kurset åpen å skjermen
Du trenger en PLAN og RIKTIGE priser

Å virre målløst rundt koster deg ikke bare mye tid og frustrasjon, men også penger. Å ikke vite hva din tid er verdt har endt med kroken på døra (eller utbrenthet) for veldig mange fotografer.  Start riktig!

Dette er noe av det første jeg går gjennom når jeg coacher fotografer og dette burde være basen i enhver bedrift.

Nå kan du ta kurset digitalt og få en gratis 1:1 når du har fullført så du er sikker på at du har en god strategi. Nb! Midlertidig tilbud.

ta meg til kurset ➔

 

71% omsetingsøkning.

Gikk fra 10.500,- pr. kunde før coaching til 38 salg på over 20.000,- etter coaching.  

 

1-1 mentoring med Lena ga meg det dyttet jeg trengte for å tilby mine kunder next level service. Lena delte av sin årelange erfaring med sin måte å arbeide på, og jeg har fått mange nyttige verktøy som jeg kan tilpasse til min bedrift og min arbeidsmetode.

Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke gjorde dette før!

 

Fotograf May Hege Paulsen, Lyckliga

Mine top 5 tips til hvordan du kan øke salgene dine

Guiden jeg skulle ønske noen ga meg da jeg startet opp som fotograf. Nyttig om du har holdt på en stund også!

Vis meg snarveien!

Kontakt meg her ➔
COME JOIN ME ON