Andrea hadde sin første 200.000 mnd mindre enn 3 mnd etter ferdig coaching

 

"Coaching med Lena er det beste valget jeg har tatt siden jeg startet firmaet mitt - uten tvil!"

 
Fotograf Andrea hestad

 

Fikk rekordsalg på 40.000,- kun 3 mnd etter endt program 

Å investere i et 1:1-kurs med Lena er nok et av de smarteste valgene jeg har tatt for bedriften min. Lena er grunnen til at jeg i dag kan si at jeg er trygg og selvsikker på prisene mine, sparer tid og tjener mer - i tillegg til å kunne tilby en enda bedre kundeopplevelse, fra fra A til Å.

 

KRISTIN SOLEM

 

Jeg anbefaler dette til alle som trenger en boost i sin bedrift!! 

For meg ble coaching-programmet hos Lena det steget jeg trengte å ta for å virkelig satse på egen bedrift. Jeg lærte å ta meg selv, bedriften og tiden min på alvor. Lærte mye om hvordan komme frem priser som passer til akkurat meg, hvordan forholde seg til kunder på alle stegene fra interesse til kjøp og levering av produkter. Nå har jeg en bedrift som har økt omsetningen med over 50%, lønner meg og stadig vokser seg videre! Lena er personlig, hyggelig og profesjonell, imponerende tilgjengelig under hele programmet. Jeg anbefaler dette til alle som trenger en boost i sin bedrift!

 

FOTOGRAF MATILDE NICOLINE BERGERSEN

 

Programmet inneholder så enormt mye mer enn du kan tenke deg! 

Fra å lure på «hva kan Lena lære meg som jeg ikke kan da»? Til å bli overrasket over hvor mye jeg ikke kunne! Jeg vil 100% anbefale programmet til andre fotografer! Det inneholder så enormt mye mer enn du kan tenke deg! Jeg var såå usikker, og tenkte veldig lenge på om jeg skulle hive meg på, men jeg er så utrolig glad for jeg gjorde det!! Angrer ikke ett sekund, og verdt hver en krone! I tillegg er Lena er fantastisk vesen, som både oser av glede og gir alt av seg selv! Faglig har hun servert meg absolutt alt jeg trenger for klare meg godt videre. Omsetningen per kunde har skutt i været!! Og jeg kan leve med et behagelig tempo og ikke jobbe meg ihjel, som jeg gjorde før. Tusen takk! 💛

 

FOTOGRAF ANITA KOLNES

 

MAY HEGE ØKTE OMSETNINGEN MED 71% fra 2021 til 2022

Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke gjorde dette før! 

Aldri hadde jeg trodd at avgjørelsen om å ta Lena kurs skulle utgjøre så mye for min bedrift! Jeg hadde bestemt meg for at det året ville vise om jeg skulle fortsette som fotograf, eller avvikle og beholde foto kun som hobby. Dt skulle vise seg at veien videre ble mye bedre enn det jeg noen gang hadde trodd! Uten Lena hadde jeg fortsatt stått fast i mitt gamle spor. Jeg kan ikke få anbefalt Lena nok!

 

MAY HEGE PAULSEN

 

 

VEGARD DOBLET SALGSTALLENE SINE

Do it!

Hvis du jobber med privatkunder og ønsker høyere omsetning, ta kurset, gjør jobben og se endringen skje!

 

VEGARD GISKEHAUG

 

 

Gikk fra 11.000 til 19.000,- i snitt på konfirmanter 

For meg har det åpnet seg en helt ny verden - en verden jeg i utgangspunktet ikke trodde var for meg. Salg, produkter, penger, prissetting, jeg ble vettskremt bare av tanken og ante ikke hvor jeg skulle begynne. For meg var salg det samme som masing, som en måte å miste kunder på. Slik kurset var lagt opp, ble det mindre og mindre skummelt. Alt hadde Lena tenkt på, og oppbyggingen var helt essensiell. Det nytter ikke bare å få utdelt et excelark på begynnelsen av kurset for å beregne priser. Hele tankeprosessen bak et salg, var minst like viktig, kanskje til og med viktigst. En av de tingene jeg er mest fornøyd med er at i et år hvor det har vært færre kunder, har jeg likevel tjent mer enn jeg har gjort andre år. Men det jeg er aller mest fornøyd med er at tankeprosessen min rundt det å tjene penger har endret seg totalt. Nå selger jeg fordi jeg har bedre kundeservice. Og det gjør jeg med hodet høyt hevet og et stolt hjerte!

 

KRISTIN OPDAN

 

Å ha Lena som coach har vært helt fantastisk! 

Min hverdag har blitt adskillig bedre og mere effektiv. Lena veileder deg godt i gjennom programmet og kommer med nyttige tilbakemeldinger. Snittsalg pr kunde har gått opp og jeg bruker idag mindre tid pr kunde. Og får betalt får den jobben jeg legger ned.

 

FOTOGRAF GINA ENGLUND

 

133% Omsetningsøkning i 2023

Jeg hadde aldri kunne satse som fulltidsfotograf uten kunnskapen til Lena i ryggen. Det hadde aldri gått. Med Lena sitt kurs slipper man å kave i blinde, og prøve og feile på egenhånd. Kurset er godt utprøvd, og virker! Man lærer at prissetting ikke er alt, for kundemøte, forberedelse og hjemmeside er også store viktige faktorer for å få de kundene som passer deg og din bedrift. Jeg er evig takknemlig for Lena, og skulle gjerne tatt kurset på nytt. For den støtten, roen og tryggheten til Lena var så fin å ha med seg når man som smånærvøs og spent skal satse for seg selv!

 

MALIN BERDAL

 

Lena er nøkkelen du trenger for en mer bærekraftig bedrift.

Hun gir deg en helt ny forståelse for hva ting må koste for å være lønnsomt, og hva din tid er verdt. Hva du skal kommunisere til kundene dine, og hvordan du skal gjøre det. Salgsmetodene hennes har utgjort en STOR forskjell på egen bedrift og omsetning. Jeg ville kjøpt kurset til Lena igjen!

 

FOTOGRAF ODA LUDVIGSEN

 

70,5% Omsetningsøkning i 2022

Å ha noen som Lena som SER deg og din bedrift og hjelper DEG er gull! Det er så godt å ha noen å snakke med og «kaste ball» med i prosessen. Lena er genuint opptatt av at du skal lykkes.

 

PIA ROTHMAN

 

Feeling the love ❤︎

 

GITTE BOGE

Lena har gitt meg den tryggheten jeg trengte for å gjennomføre bestillingstimer uten å føle meg som en pushy selger. 

Et veldig nyttig verktøy i å bli tryggere på å selge uten å virke pushy, forberede kunden på salget, gode verktøy for å regne priser og ikke minst masse god kunnskap om å sette sammen pakker. Og en sprudlende og veldig hjelpsom kursholder 😊

LENE N UREVATN

Er du itvil om coaching kurset til Lena er noe for deg? Ikke bruk mer tid på å tenke! Det er virkelig verd hver eneste krone! Jeg driver ett lite studio og hadde jeg fått hjelp av Lena før hadde det spart meg for mye tid og frustrasjon på mange plan! Nå har jeg fått god oversikt på produktene jeg ønsker å tilby, prislistene er klare og så må vi ikke glemme de geniale pakkeprisene som gjør det mye mer oversiktilig for både kundene og meg! 

GRY K LILLENG

"Er så fornøyd!"

Ingen nå velger å kjøpe kun bildefiler og pakkesalget mitt går av seg selv. Lena har hjulpet meg med en hybridstruktur på salgstrategien min og nesten uten at jeg har visningstimer så har snittet mitt  gått fra 6544,- pr.kunde før coaching til over 10.000,- pr.kunde.

COME JOIN US ON