La oss bli bedre kjent!

Hei, det er jeg som er Lena, portrettfotograf på 21 året og businesscoach for fotografer.

Jeg ønsker at du skal få leve ut fotodrømmen din! 

Ikke om 5 år eller 10 år, men nå...

 

Jeg brukte 10 år på å lære meg hva som skaper en drømmebedrift. De siste 10 årene har jeg surfet på bølgene.

 
Prisbelønt Oslo fotograf på 21 året, driver ikke bare én, men to suksessfulle fotobedrifter med 7 sifret omsetning. 

 

Jeg skulle ikke bli fotograf, men akademiker! I baggasjen har jeg nemlig både grunnfag i økonomi fra BI og mellomfag i fransk fra UiO.

Men jeg ønsket meg en annerledes hverdag,- en hverdag jeg i stor grad kunne kontrollere selv. Så da en Bachelor in Photography en dag presenterte seg,- hoppet jeg av akademiker karusellen og gikk helhjertet inn for å skape meg et liv som fotograf.

 

Jeg startet karrieren med kunst, reklame og babyer. 

 

Det var ikke gitt at jeg skulle spesialisere meg på nyfødte og babyer. Opp igjennom har jeg jobbet med alt fra kunst, bryllup, reklame og bedriftsportretter. Men med to små barn passet det etterhvert dårlig med kvelds og helgejobbing noe som sammenfalt fint med min nye pasjon; nyfødtfotografering.

Som mange andre startet jeg med å kun levere digitale filer og etterhvert som jeg fikk studio, -det jeg så alle andre portrettfotografer leverte; kopier, struktur, canvas og noen album. Mye av dette var AKKURAT det samme som fotografen next door. Jeg skilte meg overhodet ikke ut!

Det var ikke før jeg oppdaget en verden av ukjente leverandører på en fotomesse i London at jeg virkelig oppdaget hva produkter kan gjøre for bilder. Og jeg elsket det! Her fant jeg min stil og mitt WHY! Jeg plukket ut de fineste produktene jeg ønsket at akkurat mine kunder skulle ha til sine bilder. Jeg ville at bildene som ble tatt hos meg skulle bli det mest verdifulle en familie kunne ha!

 

 
kundeservice og optimalisering ble min beste venn

 

Men flotte produkter har som kjent en høyere pris. Så for å få mine kunder til å forstå at dette var verdt hver krone, måtte jeg legge om måten jeg både tilbød produkter på, og hvordan jeg jobbet.

Jeg utarbeidet et servicesystem for at mine kunder skulle sitte igjen med den beste opplevelsen man kan ha ved å gå til en fotograf. Resultatet ga meg det samme som du også antakeligvis ønsker deg; frihet til å jobbe når du vil, en bedrift som går av seg selv, god økonomi,-  og kunder som bestiller de fineste produktene du har!

Etterhvert forstod jeg at dette systemet var overførbart til andre fotografer også. Så da jeg vinteren 2021 ble forespurt om å holde et foredrag for Oslo Fotograflaug om mitt servicessystem, bestemte jeg meg for å dele all den kunnskapen jeg sitter på. Og det er akkurat den kunnskapen jeg nå vil dele med deg! 

 

 
typisk meg

Chai latte, salt lakris, travel bee (32 land), dancingqueen, strand og ski (tidligere skibum). 

 
ikke helt meg

Morgenfugl, charterturer, kaffe, øl, dårlig humør, A4 og løping.

WE MAY BE

The perfect

fit

 if...

  • Du har jobbet en stund, men er stuck eller trenger hjelp for å ta bedriften din ett skritt videre.
  • Du trenger å endre bedriften din og ønsker å se resultater.
  • Du er ny i fotografyrket og vil komme best ut fra start.
  • Du er villig til å sette av tid for å investere i bedriften din akkurat nå.
  • Du er klar for å brette om armene og gjøre jobben som trengs å gjøres for at du skal nå målene du setter deg.
  • Du tåler direkte tilbakemeldinger (jeg går ikke rundt grøten og vil fortelle deg akkurat hva du må jobbe med).
hvordan vi kan jobbe sammen?

Flere veier til Rom...

Er du ute etter raske resultater og tett oppfølging for å få fart på din bedrift da er 1:1 coaching med skreddersydd undervisning for deg. Liker du å jobbe i en gruppe som har samme mål som deg går coachingprogrammet Portrett til Profitt 2 ganger i året. Eller har du kanskje bare ett lite problem du vil diskutere over en zoomsamtale?

Mulighetene for samarbeid er flere både med tanke på hvor raskt du ønsker resultater og hvilket budsjett du har.

FORTELL MEG MER ➡
COME JOIN ME ON