Velkommen til

Det mest omfattende programmet for portrettfotografer som er klare for å ta produktsalg til et nytt nivå, ha nok kunder, skape sin drømmebedrift og tjene mer.

 

Dette er det eneste step-by-step programmet som vil lære deg alle skrittene du må ta for å tilby profesjonelle produkter, få kundene til å se verdien i det (og deg selvtillit nok til å gjøre det med glede) samtidig som du kan jobbe mindre, tjene mer pr.kunde og få mer tid til alle de andre tingene i livet.

SETT MEG PÅ VENTELISTE 2024

Lær deg hvordan du kan selge mer produkter, få en god arbeidsflyt, doble salgstallene dine og bli trygg i salgsrollen (mini promise: du kommer til å like det også!)

 

Syntes du salg og prissetting er vanskelig, kjipt eller klarer ikke helt å finne ut av hva du skal tilby eller hvordan du skal få kundene til å kjøpe produktene dine? Da er dette programmet for deg.

 

No more googling, kikking på andre fotografers nettsider, spørre deg frem på ulike forum i håp om å få svarene du lurer på...

Dette er programmet du trenger!

Jeg er klar!

LA MEG GJETTE...

Du jobber altfor mye (sene kvelder?) og selger (nesten) bare digitale filer.  Du syntes det enkleste er å gi kunden et nettgalleri,- da slipper du den kjipe salgbiten. Men du begynner å skjønne at dette ikke er holdbart og at noe må endre seg.... 

 • Du syntes du jobber for mye og tjener for lite, men er redd for å ta deg betalt. 
 • Du syntes prising av produkter og tjenester er vanskelig og vet ikke hva som er "riktig pris" så du tar det du ser alle andre fotografer tar.
 • Du selger nesten bare digital og skjønner ikke hvordan du skal komme videre.

 • Du jager konstant etter nye kunder, går glipp av helger med familien, redd for å ta deg fri eller ferie (i tilfelle det skulle dukke opp jobber...).
 • Du har lyst til å starte med produkter og visningstimer, men vet ikke helt hvordan det gjøres.
 • Du føler prisene dine er for høye allerede og skjønner ikke hvordan noen vil booke deg om du øker de.
 • Du har ingen aning om hvordan du får kunden til å investere 10,15 eller 35 tusen i akkurat deg

Jeg har vært der!

 

og det er akkurat derfor jeg forstår så godt hvordan du har det nå: sliten .lei. fruststrert og lurer på om dette egentlig er liv laga

 

Jeg var fotograf i 10 år før jeg skjønte at jeg måtte ha en plan for hva og hvordan jeg skulle tilby kundene mine produkter. Og det har ikke så mye med selve prisen å gjøre. Da jeg knakk den koden forandret hele min hverdag seg! Det har gitt meg luksusen av å si nei til fotograferinger, tid med familien på ettermiddagen og kvelden, romslig økonomi, friheten til å jobbe med de kundene jeg ønsker og til å ta helgene på hytta med familie og venner.

Jeg utviklet en salgsoppskrift som har gitt med et snitt på 21.000.- pr.kunde de siste årene og som gjorde at jeg kunne gi alle kunder en eksepsjonell opplevelse. Bedriften min ble plutselig forutsigbar og GØY å jobbe i! 

De siste 3 årene har jeg lært over 30 andre norske fotografer hvordan de kan kan gjøre det samme og skape sin drømmebedrift.

Det samme er mulig for deg!

Om DET er noe du kunne tenke deg er jeg veldig glad for at du har funnet veien hit!

Hva om jeg ga deg oppskriften på hvordan du selger mer produkter, redigerer mindre og tjener mer?

De aller fleste av oss jobber mer enn vi egentlig trenger. For lets face it,- det er lett å brenne seg ut på å være fotograf!

Men det trenger ikke være sånn. For det finnes en måte der du kan fortsette å gjøre det du elsker og samtidig ha nok kunder til å tjene det du trenger. 

Det er enklere enn du tror og det innvolvere ikke å være verken selgete eller pushy. 

Kundene dine vil elske deg for det og bunnlinjen din vil øke i takt med selvtilliten din.

Meld meg på ➡

"Jeg vil 100% anbefale programmet til andre fotografer! Det inneholder så enormt mye mer enn du kan tenke deg!"

 

Fra å lure på «hva kan Lena lære meg som jeg ikke kan da»? Til å bli overrasket over hvor mye jeg ikke kunne!

Jeg var såå usikker, og tenkte veldig lenge på om jeg skulle hive meg på, men jeg er så utrolig glad for jeg gjorde det!! Angrer ikke ett sekund, og verdt hver en krone! I tillegg er Lena er fantastisk vesen, som både oser av glede og gir alt av seg selv! Faglig har hun servert meg absolutt alt jeg trenger for klare meg godt videre. Omsetningen per kunde har skutt i været!! Og jeg kan leve med et behagelig tempo og ikke jobbe meg ihjel, som jeg gjorde før. Tusen takk! 💛

 

Fotograf Anita KOlnes
Noen ganger kan det virke som om hemmeligheten bak høye salgstall og suksess er skrevet med usynlig skrift...
 
Men tro meg når jeg sier at det finnes en oppskrift. Alt du trenger er noen som lærer deg den.
 
Noen ganger kan det virke som om hemmeligheten bak høye salgstall og suksess er skrevet med usynlig skrift...
 
Men tro meg når jeg sier at det finnes en oppskrift. Alt du trenger er noen som lærer deg den.

 

Tenk om...

 

 • Du visste akkurat hvilke produkter og til hvilken pris du skulle tilby din ideelle kunde.
 • Du følte du hadde nok kunder og ikke stresset like mye med å få nye inn døren hele tiden
 • Du hadde en guide for hvordan produktlisten og pakkeløsningene dine skulle se ut.

 • Du visste hvor mye hver kunde må legge igjen for at du skal gå i pluss og hvordan du kan oppnå det.
 • Du hadde en fullstendig trinnvis oppskrift for hvordan du utfører et bestillingsmøte uten å fremstå som en selger.
 • Salg ble både lett og gøy fordi du hadde en mestringsfølelse og visste at dette var det BESTE du kan gjøre for kunden din.
 • Du fikk en jevn og forutsigbar inntekt.
 • Du hadde systemer på plass som frigjør tiden din og sørger for at businessen din går på skinner
 • Du visste akkurat hvordan du kan tjene MER i bedriften din

 

 

 

Tenk om alt dette ble helt tydelig for deg -  og til og med gøy! 

Om det i tillegg ikke var noen grense for hvor mye du kan tjene og bedriften din endelig føltes som den arbeidsplassen du alltid har ønsket deg.

 

Lønnsom, lett & GØY

Bli med på

 

8 ukers online coachingprogram INKLUDERT regneark, bruksklare templates, e -mail sekvenser, ferdige scripts og mye mer slik at det skal være så lett som mulig for deg å gjennomføre og implementere ditt nye salgs & servicesystem. 

 

jeg trenger dette!

I Coachingprogrammet lærer du:

 

 • Hvordan du prissetter deg smart med profitt og hva du må tjene [ Så slipper du å se på prisene til alle andre fotografer] 
 • Hvordan du forbereder kunden på salget  [Slik at de ser verdien i produktene dine og faktisk kjøper de. Script inkludert ] 
 • Hvordan produkt menyen din bør se ut (og hva den IKKE bør inneholde), [Så kunden lett ser verdien av hva du tilbyr og enkelt finner sine favoritter ] 
 • Hvordan du lager pakkeløsninger som naturlig tar kunden oppover, [og ikke begrenser salget...] 
 • Hvordan du får kunden din å kjøpe produktene dine på visningstimen [Så de ikke går hjem og skal tenke på det.....] 
 • Hvordan du gjennomfører et salgsmøte fra A - Å [Fra softwarebruk og riktig rekkefølge til hvordan du ordlegger deg. Script inkludert
 • Hvordan du "selger" ved å være din kundes profesjonelle konsulent [ Helt fritt for masete salgsprat! ] 

 

bilde av heidi dokter

                                                                                                                  

Halvveis inn i programmet hoppet jeg i det og booket en visningtime med en bryllupskunde som allerede hadde bestillt alle filene ved booking. Jeg solgte produkter for 18.000 ekstra!! 

 

heidi dokter,
fotograf Heidi dokter

Å ØKE OMSETNINGEN DIN PR.KUNDE INNEBÆRER MER TID TIL Å FOKUSERE PÅ DET KRETIVE, MINDRE STRESS MED Å FÅ KUNDER INN DØREN OG MER TID MED FAMILIEN DIN

meld meg på nå ➡
resultatene fra coaching

"Snittet mitt har økt med 82% i første kvartal etter avsluttet program"

Etter å ha sammenliknet resultatene fra Q3 i år (etter coaching) med Q3 i fjor har snittet mitt gått fra 6680,- pr.kunde til 12.199,- pr.kunde. En økning på ca 82%. Året ble omsetningsrekord!

 

Fotograf BEATE WILLUMSEN

"Snittet mitt pr. kunde har økt med over 100%! " 

Jeg gikk fra ca 3700,- til å nå ha mellom 9000,- og 14.000,-pr.salg. Mitt høyeste salg er nå på 31.000,- og det er helt utrolig! Studioet mitt har blitt en suksess og Lena har gitt meg troen på meg selv!

 

Katarzya Gala, Kg Fotografering

"Kurset er virkelig verdt hver eneste krone! "

Kurset til Lena har tatt meg fra ca 4900,- pr.kunde til mellom 10-15.000 etter kurset!! Tusen takk Lena for at du er der og hjelper oss slik du gjør!! Jeg trengte virkelig det «sparket»!!»

 

Fotograf Lene N Urevatn

"Er så fornøyd!"

Ingen nå velger å kjøpe kun bildefiler og pakkesalget mitt går av seg selv. Lena har hjulpet meg med en hybridstruktur på salgstrategien min og nesten uten at jeg har visningstimer så har snittet mitt  gått fra 6544,- pr.kunde før coaching til 10.200,- pr.kunde i etter programmet.

 
Fotograf Gry Kristiansdatter

Dette består programmet av

 

Portrett til Profitt  tar deg fra A til Å i salg i rekordfart. Din reise ut av usikkerhet mot en lønnsom bedrift starter HER.

 

"Do it! Hvis du jobber med privatkunder og ønsker høyere omsetning, ta kurset, gjør jobben og se endringen skje!".

 

Fotograf Vegard Giskehaug
bilde av heidi dokter

                                                                                                                  

Et absolute must for fotografer som synes at det er vanskelig å prissette seg. Skulle ønske det fantes et slik coaching program da jeg startet opp som fotograf, men absolutt et program som jeg har hatt stor glede av selv og jeg har jobbet som fotograf i mange år. Å prissettes seg riktig og lære å selge produktene dine til kunder er ikke nødvendigvis det vi fotografer synes er den kjekkeste delen av jobben vår, men Lena får det til å bli en av de gøyeste delene. 

 

 

Anne Tove Ørke,
fotograf anne tove ørke

De siste årene har jeg har jobbet med over 30 norske fotografer og det er hovedsakelig 4 tankefeller som hindrer de i å komme i gang

Om du fortsatt leser, gjelder dette kanskje deg også?

"Det er mange rimelige fotografer her i området, jeg kan ikke ta mer betalt enn de!"

 
Jeg skjønner hvor du kommer fra, du er redd for å miste kunder.

 

Men den gode nyheten er at da finnes det et stort marked for deg som vil gjøre ting ANNERLEDES!

Å bli sammenliknet over en lav sko er sjelden godt for businessen din, så jo mer du skiller deg ut, jo BEDRE! Bli den første i ditt marked som tilbyr bedre service, bedre opplevelse ,- bedre ALT.

Men ta det med ro,- vi skal ikke prise deg helt ut av markedet ditt,- vi skal bare gjøre det smartere:)

"Ingen kjøper produkter fra galleriene mine, kundene vil bare ha digitalt!"

 

hvis du er som mange av de andre coaching studentene mine har du levert gallerier over en lav sko

 

Selv om du har produkter i galleriet ditt, er det kun en brøkdel som kjøper...

Det er ikke fordi de IKKE vil ha produkter, men fordi du mangler er en velutprøvd salgstrategi. Og det kommer du snart til å få!

"Jeg er ingen selger!"

 
Tro det eller ei, det var ikke jeg eller

 

Men jeg har i løpet av de siste 10 årene finpusset en salgstrategi som gjør at jeg slipper "å selge". Ingen kjipe salgsreplikker eller mas på kundene,- dette er salg med integritet og kundens beste i tankene!

Du vil lære hvordan du blir en konsulent som kundene dine kommer til og ber om råd og som verdsetter din ekspertise. 

Jeg er ganske sikker på at du etterhvert også vil syntes det er GØY!

 

"Jeg har ikke råd!"

 
men har du råd til å la være?

 

Å ha en bedrift som gir mer bekymring enn glede er ikke et sted du ønsker å bli værende...

Hele mitt mål er at du skal slippe å slite med akkurat dette, slik at du får en lønnsom bedrift MYE,MYE RASKERE! 

Det du lærer i dette programmet vil spare deg for 3-7 år med prøving og feiling, - om du i det hele tatt finner ut av det på egen hånd! Ta bedriften og drømmen din på alvor og invester i noe som tar deg fremover,- RASKT!

 

Jo lengre du lar disse tankefellene holde deg tilbake, - jo lengre unna vil du være å skape drømmebedriften...

Nå har du to valg...

 

Du kan fortsette i samme tralten du alltid har gjort. Spørre de samme spørsmålene i Facebookgrupper, Google eller håpe du får nok tips til å pusle det hele sammen... 

 

ELLER

 

 • Melde deg på Portrett til Profitt og få oppskriften på akkurat hvordan du gjør det! Du vil lære hvordan selge med integritet, hvordan få en lønnsom bedrift, hvordan skape verdi for kunden, hvordan gjøre salg gøy samtidig som du kan tjene 10-40.000,- fra én enkelt portrettfotografering. Alt på under 3 måneder!

   

 

 
Valget er ditt

ja! Jeg er klar!! 

I'M IN
kjære fotograf kollega

Det du gjør i bedriften din nå er ikke bærekraftig i lengden..

 

Har du kommet så langt ned på siden så vet du det også. Og jeg skjønner at det å endre strategi i bedriften din er skummelt! Dette er din pasjon og "baby" og du har allerede lagt ned så mye jobb og energi i dette.

Jeg vet at du tenker; "Hva om den nye strategien ikke skulle fungere for meg...?"

Men kjære deg; Hva om du lykkes? Hva om dette gir bedriften din akkurat den suksessen du drømmer om?

For hvis du ønsker en forandring i bedriften din så er du nødt til å ta en sjanse! (eller stole på statistikken.- programmet har HØY suksessrate)

Vit da at jeg er på andre siden, klar til å holde deg i hånda, gi deg alle svarene og lose deg fremover så lenge du trenger. 

Jeg gir deg en velutprøvd oppskrift og det du trenger på veien for å lykkes, men du må ta det første skrittet selv.

Er du klar for å ta bedriften din til neste nivå?

 

Fortsatt usikker?

Jeg forstår deg så godt. Jeg hadde det på samme måte da jeg skulle investere 70 tusen i min første coach. Hver eneste krone du investerer i bedriften din er viktig!

Men målet mitt er ikke bare at du skal dekke inn kostnaden, men at du skal få den 10 eller 20 ganger tilbake! La 2024 markere året du endret bedriften din!

Book en gratis samtale